Μόνος και με κλειστά χαρτιά ο Χρήστος Μετιος ευχαρίστησε τη Νέα Δημοκρατια

Σόλο εμφάνιση στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έκανε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μετιος για να ευχαριστήσει τη Νεα Δημοκρατία που εδώ και τρεις μέρες έχει ανακοινώσει ότι του παρέχει στήριξη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Λακωνικός, κατά την προσφιλή του συνήθεια, ο κος Μετιος δεν έβγαλε κανέναν άσσο από το μανίκι του και αρκέστηκε σε αναμενόμενες και σχεδόν φασον δηλώσεις με ολίγον από αποτίμηση έργου και πολύ από Νέα Δημοκρατία.

Ερωτώμενος σχετικά με την απόσχιση των συμβούλων του που πλέον είναι γνωστή στην Περιφέρεια, πέταξε ένα “τυράκι” στους δημοσιογράφους λέγοντας ότι δεν θα κάνει δηλώσεις επί ενδεχόμενης επιστροφής του αφού δεν έχει μιλήσει ακόμη μαζί τους (αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα το κάνει),ωστόσο αποδείχθηκε λίγο για να φέρει κάποιον έστω και κοντά στη φάκα.

Ενημέρωσε πάντως ότι επίκεινται θετικές εκπλήξεις που θα προκύψουν από τις ενέργειες που θα κάνει αλλά δεν μπορεί ακόμη να αποκαλύψει, ενώ σχετικά με την υποψηφιότητα Ζαγναφερη εκτίμησε ότι “ο Κώστας δεν θα επιμείνει στην πρόθεση του ως το τέλος”.

Άξιο σημείωσης το γεγονός ότι δεν συνοδεύτηκε από κανέναν συνεργάτη του σε αυτή τη δήλωση ευγνωμοσύνης προς τη Νέα Δημοκρατία, ενώ επιχείρησε να υποβαθμίσει και την πρόσφατη “γαλάζια” εκδρομή στην Αθήνα που είχαν πάει οι Σύμβουλοι του γιανα ενημερώσουν τα κεντρικά του κόμματος για την ακαταλληλότητα του.