«Van Gogh Alive – The experience» στη Θεσσαλονίκη

Η πρωτοποριακή και μαγευτική έκθεση «Van Gogh Alive – The experience» έρχεται στις 23 Νοεμβρίου στην ΔΕΘ  για να κερδίσει και το κοινό της Θεσσαλονίκης μετά την επιτυχημένη της πορεία στο μέγαρο μουσικής Αθηνών, όπου 200.000 χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν το μεγαλείο αυτού του καλλιτέχνη.

Πρόκειται για μία έκθεση των έργων του διάσημου ζωγράφου, εντελώς διαφορετική όμως από οποιαδήποτε άλλη έκθεση έχετε παρακολουθήσει. Παρουσιάζει το συνολικό έργο του Van Gogh, εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, ενώ παράλληλα αφηγείται την ζωή του και σκιαγραφεί το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε.

Σε μία ζωντανή οπτικοακουστική παρουσίαση, ο επισκέπτης παρατηρεί, ακούει και αισθάνεται την καλλιτεχνική «ευφυϊα» του Van Gogh και έρχεται σε επαφή με τα έργα του μέσα από έναν ξεχωριστό και διαδραστικό τρόπο.

Μέσω του SENSORY4™, ενός μοναδικού συστήματος που ενσωματώνει 40 προβολείς υψηλής ευκρίνειας, γραφικά πολλαπλών καναλιών και ήχο surround, δομώντας έτσι ένα από τα συναρπαστικότερα περιβάλλοντα πολλαπλών προβολών στον κόσμο. Που γεμίζοντας τον χώρο (τοίχους, πατώματα) με γιγαντιαίες οθόνες ζωντανεύει τα αριστουργήματα του Βίνσεντ Βαν Γκογκ, αναδεικνύοντας της αποχρώσεις και τις λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας την έμπνευση και την τεχνοτροπία τους, ενώ βυθίζουν ακαριαία τον θεατή μέσα στο σύμπαν του.

Ωράριο λειτουργίας
Καθημερινές: 13:30 έως 22:00
Τελευταία Είσοδος 21:00

Σαββατοκύριακα : 10:00 έως 22:00
Τελευταία Είσοδος 21:00

Στις 24/12/2018 Παραμονή Χριστουγέννων και 31/12/2018 Παραμονή Πρωτοχρονιάς  η έκθεση θα λειτουργήσει από 10:00 έως 17:00

Επισκέψεις με ραντεβού καθημερινά:
Καθημερινές 09:30 έως 13:00

Η έκθεση Van Gogh θα λειτουργεί στο Περίπτερο 12 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης – καταλαμβάνει όλο το χώρο του περιπτέρου – και αποτελείται από δύο μέρη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε και στην ιστοσελίδα https://www.vangoghalive.gr