Τελείωσαν οι νεκροτομές στις σορούς των τριών γυναικών που είχαν βρεθεί στο Πραγγί

Περίπου ένας μήνας θα χρειαστεί να περάσει ώστε να πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση των τριών γυναικών που είχαν βρεθεί στο Πραγγί του Διδυμοτείχου την Τετάρτη 10/10, φέρουσες τραύματα από μαχαίρι.

Οι νεκροτομές διενεργήθηκαν την Παρασκευή 12/10 στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης από τον Ιατροδικαστή Θράκης Παύλο Παυλίδη, χωρίς όμως να αλλάξουν σημαντικά οι εκτιμήσεις που είχε κάνει ήδη από τη νεκροψία. Σε έναν μήνα όμως ίσως υπάρξουν περισσότερα στοιχεία στην υπόθεση -τουλαχιστον από “ιατροδικαστικής” πλευράς- αφού περίπου τόσος καιρός χρειάζεται για να αναλυθούν τα δείγματα γενετικού υλικού που ελήφθησαν από τον κο Παυλίδη και εστάλησαν στα εξειδικευμένα εργαστήρια των Αθηνών.

Από αυτά θα καταδειχθεί αν οι γυναίκες είναι συγγενείς, ίσως το είδος της συγγένειας τους, αν έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης – αν και από την νεκροτομή δεν προκύπτει κάτι τέτοιο και πολλά άλλα.

Ακούστε τον κο Παυλίδη, στις δηλώσεις που έκανε στο “R”

Από τα μέχρι τώρα δεδομένα πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον η μία εκ των τριών θυμάτων πάλεψε για να ξεφύγει, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του “R” τα μαχαίρια που εξετάζονται ως πειστήρια του εγκλήματος είναι δύο.