Άλλη μία δημοσκόπηση “τρέχει” αυτές τις μέρες για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Μία ακόμη δημοσκόπηση είναι αυτές τις ημέρες στον “αέρα” της Αλεξανδρούπολης, και αφορά φυσικά την πρόθεση ψήφου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όσοι σηκώνουν το τηλέφωνο καλούνται να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις – ακόμη και για το ήθος  οκτω προσώπων: του Σάββα Δευτεραιου, του Γιάννη Ζαμπούκη, του Γιώργου Καΐσα, του Βαγγέλη Λαμπάκη, του Παύλου Μιχαηλίδη, του Βαγγέλη Μυτιληνού, του Δημήτρη Πέτροβιτς και του Δούκα Φραγκούλη [σ.σ. εμείς παραθέσαμε τα επώνυμα των “υποψηφίων” με αλφαβητική σειρά]. 

Η δημοσκόπηση διενεργείται από την Metron Analysis, ενώ δεν είναι γνωστό ποιος την έχει παραγγείλει. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι από αυτήν απουσιάζουν τα ονόματα του Βαγγέλη Ρούφου που λέγεται ότι επιχειρεί τη δημιουργία συνδυασμού για την διεκδίκηση του δήμου Αλεξανδρούπολης, καθως και του Νίκου Τζανίδη που είναι εκλεγμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η απουσία του ονόματος του Απόστολου Φωτιάδη δεν προκαλεί εντύπωση καθώς ήδη έχει δηλώσει την πρόθεσή του να μην συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου (ή τουλάχιστον όχι ως επικεφαλής κάποιας παράταξης).

Η δημοσκόπηση είναι προφανώς τηλεφωνική και διενεργείται σε δείγμα 1000 ατόμων.