Αλεξανδρούπολη: Δύο τροχαία και ένας νεκρός σε 24 ώρες

Ιδιαιτέρως θλιβερό ήταν για την Αλεξανδρούπολη το 24ωρο από τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης 26/09 έως και την ίδια ώρα το βράδυ της Πέμπτης. Σε αυτό το διάστημα καταγράφηκαν δύο τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της πόλης, εκ των οποίων μάλιστα το ένα θανατηφόρο.

Το απόβραδο της Πέμπτης λιγο μετά τις 20.00 στο ύψος του Jumbo στη λεγομενη διασταύρωση του Μετρό, ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δυο άτομα (σ.σ. κατά κάποιους επρόκειτο για πατέρα και κόρη, κατά κάποιους για ζευγάρι). Η οδηγος του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία της, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους μοτοσικλετιστές, που ειρήσθω εν παρόδω δεν φορούσαν κράνος. Και οι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά στον τόπο του δυστυχήματος, όμως παρά την έγκαιρη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο και την μεγάλη κινητοποίηση για τη διαχείρισή τους, ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στην ίδια Μονάδα και με τη ζωή του σε σοβαρό κίνδυνο νοσηλεύεται και ο άνδρας που έπεσε θύμα τροχαίου το απόβραδο της Τετάρτης 26/09 στη συμβολή της οδού Αδριανουπόλεως με τη Λεωφόρο Μάκρης (περίπου στο ρέμα Βανικιώτη). Ο νοσηλευόμενος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, όταν την πορεία του διέκοψε αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ηλικιωμένος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του, για τη σοβαρότητα του οποίου ευθύνεται και το γεγονός ότι δεν φορούσε κράνος. Και σε αυτή την περίπτωση, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία του.