Ο Γιάννης Πάριος άφησε ανεξιτηλο το σημάδι του στην Αλεξανδρούπολη

Με μια συναυλία που θα μείνει στην ιστορία σφράγισε την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη ο Γιάννης Πάριος που εμφανίστηκε στη Γιορτή Κρασιού το βράδι της Δευτέρας 27/08.

Ο τροβαδούρος του Έρωτα, αν και όχι ντυμένος στα άσπρα έκανε ένα πρόγραμμα που διήρκησε περίπου τρεις ώρες και το οποίο περιελάμβανε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Η είσοδος του στη σκηνή έγινε με το “Σημάδι του Έρωτα” και ακολούθησε ένα σερί τραγουδιών που ακόμη και οι μη φανατικοί θαυμαστές του γνωρίζουν, αφού πρόκειται για τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο. 

Ο Γιάννης Πάριος συνοδεύτηκε από 14μελές επιτελείο που ήταν μαζί του στη σκηνή καθ’όλη τη διάρκεια της συναυλίας του, ενώ η έκπληξη του προγράμματος ήταν στο τέλος αφού την ώρα που όλοι είχαν πιστέψει ότι δεν θα ακούσουν τον Γιάννη Πάριου της νησιώτικης παράδοσης, εκείνος έκανε την ανατροπή ερμηνεύοντας τα νησιώτικά τραγούδια με τον τρόπο που όλοι αγαπάνε.

Ο άνθρωπος που ταύτισε τη φωνή και την ερμηνεία του με τον Έρωτα, απέδειξε ότι ακόμη και σε αυτή την ηλικία, οι φωνητικές του χορδές παραμένουν ζωηρές, έτοιμες και ικανές να ντύσουν με νότες το πολυτιμότερο ίσως ανθρώπινο συναίσθημα – αυτό που ίδιος ξέρει πολύ καλά να περιγράφει με νότες.