90 λεπτά με την Ελένη Φουρέιρα στη Γιορτή Κρασιού της Αλεξανδρούπολης

Σε έκπληξη εξελίχθηκε τελικά η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Γιορτή Κρασιού της Αλεξανδρούπολης, αφού ήταν η πολυπληθέστερη βραδιά ως τώρα. Βέβαια, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Αλεξανδρούπολης γέμισε ως επί το πλείστον με έφηβες και έφηβους που αποτελούν το κοινό της δημοφιλούς pop star, όμως είναι και αυτοί πολίτες της Αλεξανδρούπολης και έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση.

Όσο για την ίδια την Ελένη Φουρέιρα, η είσοδος στην σκηνή δεν εξέπληξε κανέναν αφού ξεκίνησε με το γνωστό από τη Eurovision τραγούδι της, Fuego. “Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας” είπε στη διάρκεια της συναυλίας η τραγουδίστρια και αναρωτήθηκε: “Αν είχα πάει με την Ελλάδα στη Eurovision, τι θα είχε γίνει άραγε;”, σπεύδοντας όμως να διευκρινίσει ότι “η Ελλάδα και η Κύπρος είμαστε το ίδιο”.  Να θυμίσουμε ότι το τραγούδι Fuego κατέκτησε την δεύτερη θέση στον φετινό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Ελένη Φουρέιρα που έμεινε στη σκηνή για περίπου 90 λεπτά και δεν σταμάτησε να κινείται ούτε δευτερόλεπτο. Είτε σε συγχρονισμένες χορογραφίες συνοδεία τεσσάρων χορευτριών, είτε σε “ελεύθερες” χορογραφίες, η pop star χόρευε καθ’ όλη τη διάρκεια του show της, προτρέποντας και παρασύροντας το κοινό της να κάνει το ίδιο.

Στο ρεπερτόριο της, πέρα από τα δικά της τραγούδια περιέλαβε και επιτυχίες της παγκόσμιας pop σκηνής, αλλά και ελληνικά “λαϊκά” τραγούδια που ερμήνευσε με pop διάθεση και την ανάλογη διασκευή. Από τις πιο “δυνατές” στιγμές της συναυλίας της, η εμφανής συγκίνησή της στο φινάλε που έκανε με το τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου “Έμεινα εδώ”.

Η αποχώρηση της από τη σκηνή της Γιορτής Κρασιού έγινε με το Fuego, όμως χωρίς το χορευτικό της εισόδου, και η καλλιτέχνιδα αποχώρησε από το χώρο αμέσως, επιβιβαζόμενη σε ένα πολυτελές τζιπ.