Αλεξανδρούπολη: Εικοσιδύο καταγγελίες για την “ηχορύπανση” της Γιορτής Βιοκαλλιεργητών

Λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής η Αστυνομία παρενέβη και διέκοψε το γλέντι της Γιορτής Βιοκαλλιεργητών που ήταν σε εξέλιξη στην πλατεία του Φάρου.

Όπως καταγγέλλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, o Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Π.Ε. Έβρου, Πασχάλης Παπαδάκης, η Αστυνομία ήταν υποχρεωμένη να κάνει την παρέμβαση, αφού δέχθηκε 22 κλήσεις – καταγγελίες για οχλήσεις λόγω της μουσικής!

“Η Αλεξανδρουπολη η πολη που θελει να λέγεται τουριστικη στην οποια οι ανθρωποι λογω θαλασσας και λογω ζεστης κατεβαινουν στην παραλιακη στις 11 μερικοι άνθρωποι της πολης αυτης καταγγελουν τον κόσμο που γλενταει που χορευει που διασκεδάζει που στέλνουν την αστυνομία για να σταματήσει ολη αυτή τη γιορτή από τις 11!! Φυσικά δεν φταίνε οι αστυνομικοί τη δουλειά τους κάνουν αλλά 22 καταγγελίες πολλές είναι αδέρφια η ζωη τα θελει όλα” έγραψε χαρακτηριστικά ο κος Παπαδάκης.

Η φετινή “Γιορτή Βιοκαλλιεργητών”, είναι η 15η και έχει καθιερωθεί ως μία εκδήλωση κατά την οποία οι τοπικοί παραγωγοί γνωρίζονται μεταξύ τους, αλλά συστήνουν και τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό. Φέτος η Γιορτή ξεκίνησε την Παρασκευή 17/08 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 19/08.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα