Πέντε σύλλογοι -τουλαχιστον- θα συμμετεχουν στη Γιορτή Κρασιου

Τουλάχιστον πέντε πολιτιστικοί σύλλογοι έχουν αποφασίσει ότι θα λαβουν μέρος στη Γιορτή Κρασιου της Αλεξανδρούπολης παρά την περί αποχής απόφαση της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου.

Η ΕΠΟΦΕ βέβαια έχει δώσει “τύποις” την άδεια στους Συλλόγους να πράξουν κατά το δοκούν, ωστόσο ο μόνος Σύλλογος που έχει δηλώσεις ανοικτά την πρόθεση συμμετοχής είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απαλού και την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του, Γιάννης Τακας από το δελτίο ειδήσεων του Θράκη ΝΕΤ.

Ασφαλεις πληροφορίες του “R” αναφέρουν ότι κάποιοι από αυτούς που θα συμμετάσχουν είχαν εκφράσει επιφυλάξεις στην τελευταία συνέλευση της ΕΠΟΦΕ ενώ ανάμεσα τους συγκαταλέγονται και ονόματα – εκπλήξεις.

Επιπλέον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν και η προθεσμία για τους συλλόγους που θέλουν να συμμετεχουν έληγε στις 4 Ιουλίου αυτή θα παραταθεί και η τελική ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει περί τα τέλη Ιουλίου.

Οι ίδιες πληροφορίες τέλος αναφέρουν ότι οι συμμετοχες τελικά θα φτάσουν περίπου τις μισές σε σχέση με τις υπογραφές που είχαν “πέσει” στο πρώτο κάλεσμα της ΕΠΟΦΕ περί αποχής από τη φετινή διοργάνωση.