Όλη η Αλεξανδρούπολη αγωνιά για το εξαφανισθέντα Λευτέρη Ηπειρώτη

Κανένα νέο δεν υπάρχει -μέχρι την ώρα που γράφεται το παρόν- για την τύχη του 57χρονου Λευτέρη Ηπειρώτη, που εξαφανίστηκε από την Αλεξανδρούπολη στις 29/06. Για την εξαφάνισή του έχει εκδοθεί silver alert από το οποίο πληροφορούμαστε ότι πρόκειται για έναν άνδρα 57 ετών, ύψους 1.60, ο οποίος οδηγεί και ένα αυτοκίνητο μάρκας SEAT με πινακίδες κυκλοφορίας ΕΒΗ 6170.

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ήταν η αδερφή του, ωστόσο θορυβήθηκαν και πολλοί φίλοι του, από το “οργισμένο” μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί. Το μήνυμα είχε “αποχαιρετιστήριο” χαρακτήρα και περιείχε ένα κατηγορητήριο για συγκεκριμένους ανθρώπους τους οποίος ο εξαφανισθείς ορίζει ως ηθικούς αυτουργούς για την οικονομική ένδεια στην οποία είχε περιπέσει και η οποία ήταν η αιτία που τον έκανε να πάρει την απόφαση να φύγει.

Εξαιτίας αυτού του μηνύματος, υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που επικοινώνησαν με την Αστυνομία, ενώ οι πληροφορίες του “R” αναφέρουν ότι μετά την ανάρτησή του, ο εξαφανισθείς έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο.

Η εξαφάνισή του σχολιάστηκε και στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη, από όπου μεταδόθηκε και η πληροφορία ότι ο 57χρονος έχει υποστεί και καρδιακό επεισόδιο στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ το silver alert της εξαφάνισής του υπάρχει αναρτημένο στον ιστότοπο της εκπομπής.