Αλεξανδρούπολη: Η σχολική γιορτή ενόχλησε τους γείτονες και κάλεσαν την Αστυνομία…

Με παρέμβαση της αστυνομίας τελείωσε η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της Αλεξανδρούπολης, που διοργανώθηκε από τους γονείς και τους δασκάλους στην αυλή του σχολείου.

Η αστυνομία κλήθηκε από περίοικους που ενοχλήθηκαν από τη φασαρία (;) παρά το γεγονός ότι η Γιορτή έγινε βράδυ Παρασκευής (13/06). Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “R” οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο του σχολείου λίγο μετά τις 23.30 και κατόπιν καταγγελιών.

“Συγγνώμη, αλλά έπρεπε να έρθουμε” είπαν οι αστυνομικοί όταν προσήλθαν στο χώρο του σχολείου για να ενημερώσουν τους διοργανωτές ότι η γιορτή έπρεπε να λήξει επειδή κάποιοι από τους περίοικους ενοχλήθηκαν. Οι γονείς δηλώνουν ενοχλημένοι από τις καταγγελίες, ωστόσο πρέπει να υπογραμμιστεί η στάση της Αστυνομία, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες γονέων στο “R”, η παρουσία των αστυνομικών στο χώρο ήταν πολύ διακριτική και έκαναν τη δουλειά τους με μεγάλη προσοχή, ώστε να μην προκαλέσουν αναστάτωση στα παιδιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο όμως, τα παιδιά απογοήτευτηκαν από την απότομη λήξη της γιορτής τους, που είχε οργανωθεί με πολύ μεράκι ώστε να αποκτήσουν μια ευχάριστη ανάμνηση από τη σχολική χρονιά που τελείωσε…