Οργισμένη απάντηση Λαμπάκη στη Λαϊκή Συσπείρωση για τις παραλίες

Τη μήνι του δημάρχου Αλεξανδρουπολης προκάλεσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις παραλίες της πόλης, που κατά την εκτίμηση της παράταξης έχουν παραχωρηθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου σε ιδιώτες (δείτε την ερώτηση εδω).

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης μιλώντας σε υψηλούς τόνους, είπε στην Νίκη Δραμανίδου της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι από τα 28 χιλιόμετρα του μήκους της ακτής της Αλεξανδρούπολης, μόνο τα εννέα έχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες και την κάλεσε να μην κάνει ερωτήσεις για τις εντυπώσεις.

Απαντώντας εν μέσω θερμού κλίματος, η κα Δραμανίδου τόνισε ότι κατά την άποψη της παράταξης που εκπροσωπεί οι “ελεύθερες” παραλίες είναι αφενός λίγες, αφετέρου πολύ κακής ποιότητας αφού τα “φιλέτα” έχουν παραχωρηθεί προς ενοικίαση και οι κάτοικοι της πόλης πρέπει να καταβάλλουν χρήματα για να κάνουν μπάνιο.

Η κόντρα των δύο πλευρών πραγματικά “χτύπησε κόκκινο” και κατέληξε με τον μεν κο Λαμπάκη να λέει αυστηρό τόνο “κα Δραμανίδου, δεν έχουμε κομμουνισμό πάρτε το χαμπάρι” και την κα Δραμανίδου να τον κατηγορεί ότι “εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ”.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο δήμαρχος τόνισε ότι στις παραλίες που εκμεταλλεύονται ιδιώτες συνολικά εργάζονται 300 άτομα.