80 προσλήψεις διδακτικού προσωπικού στις Σχολές Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Διδυμοτείχου

Δύο μεγάλοι διαγωνισμοί για 80 θέσεις διδακτικού προσωπικού “τρέχουν” στις Σχολές Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας για την 3η εκπαιδευτική περίοδο της εκπαιδευτικής σειράς 2016-2018.

Στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής κατανέμονται 40 θέσεις εκπαιδευτικών, οι οποίοι μπορούν να είναι είτε εν ενεργεία και εν συντάξει αστυνομικοί ή στρατιωτικοί, είτε πολιτικό εκπαιδευτικό προσωπικό σε αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα.

Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών Ελληνικού ή ισότιμου αναγνωρισμένου αλλοδαπού Πανεπιστημίου που να ανταποκρίνεται στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν να διδάξουν.

Στις ενότητες που θα κληθούν να διδάξουν οι επιτυχόντες περιλαμβάνονται το ποινικό, συνταγματικό και αστυνομικό δίκαιο, στοιχεία ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το διοικητικό δίκαιο, καθώς και η μελέτη συγκεκριμένων ποινικών υποθέσεων.

Αιτήσεις υποβάλλονται, έως τις 28 Ιουνίου, στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, στην διεύθυνση: 7ο χλμ. Ε.Ο Κομοτηνής-Ξάνθης, Τ.Κ. 691 00. Πληροφορίες: 25310 57076.

Όσο για τις υπόλοιπες 40 θέσεις αφορούν τη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, όπου οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 22 Ιουνίου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

workenter.gr