Τέλος εποχής στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Δεν συνεχίζει ο Στάθης Στάμος στο Σωματείο Εργαζομένων

Έναν κύκλο δεκατεσσάρων ετών στα συνδικαλιστικά πράγματα του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου κλείνει πλέον ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ιδρύματος Στάθης Στάμος.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κος Στάμος ανακοίνωσε την πρόθεση του να ΜΗΝ συμμετάσχει στις εκλογές ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου που έγιναν χθες και προχθές στο νοσοκομείο, ευχόμενος ωστόσο στο νέο ΔΣ “να συνεχίσει να αγωνίζεται για την στελέχωση και την αυτονομία του Νοσοκομείου, διότι το χρωστάμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές”. 

Ο Στάθης Στάμος κατείχε τη θέση του προέδρου επί δέκα συναπτά έτη, ενώ αυτό που θα θυμούνται όλοι από τη συνδικαλιστική του δράση είναι η ένθερμη υποστήριξη του αιτήματος για την αυτονόμηση του νοσοκομείου του Διδυμοτείχου, παρά το γεγονός ότι δεν ευτύχησε να τη δει να γίνεται πράξη κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Όλοι όμως του αναγνωρίζουν την “επιτυχία” της διατράνωσης του συγκεκριμένου αιτήματος, αν και οι πληροφορίες που φτάνουν από τον βορρά αναφέρουν ότι πέρα από πολλούς φίλους, ο Στάθης κατά τη διάρκεια των θητειών του απέκτησε και πολλούς “εχθρούς”.

Από τις εκλογές ανάδειξης νέου ΔΣ πάντως απείχε συνολικά και απέφυγε να σχολιάσει ακόμη και τις υποψηφιότητες.