Οι “Νύφες” του ΠΙΟΠ στο Σουφλί εντυπωσίασαν Μαρέβα και Όλγα Κεφαλογιάννη

Τρεις ‘ιδιαίτερες’ επισκέπτριες φιλοξένησε το Μουσείο Μετάξης του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) στο Σουφλί, όπως μεταδίδει για την ΕΡΑ Ορεστιάδας η Δήμητρα Παρασκευοπούλου.

Η Μαρέβα Γκαμπρόβσκι – Μητσοτάκη, η Γεωργία Σαμαρά (σύζυγος του πρώην προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά) και η εν ενεργεια βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκαν για μία ημέρα στο Σουφλί και την έκθεση “Νύφες” που φιλοξενεί το Μουσείο Μετάξης του ΠΙΟΠ σε συνεργασία με το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα (ΠΛΙ), ούσες προσκεκλημένες της προέδρου του ΠΙΟΠ, Σοφίας Στάϊκου η οποία, μαζί με την διευθύντρια του Ιδρύματος, Αλεξάνδρα Ράπτη τις συνοδευσαν στην πόλη του Μεταξιού.

«Ήρθαμε μετά από πρόσκληση της κ. Στάϊκου. Η δουλειά που έκανε η ιδρύτρια και πρόεδρος του ΠΛΙ, Ιωάννα Παπαντωνίου, με την έκθεση όπως και η δουλειά του ΠΙΟΠ στο Μουσείο Μετάξης, είναι καταπληκτική» σχολίασε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη που τελευταία έχει διευρύνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στο Σουφλί.

>>> Δείτε εδώ περισσότερα για τις “Νύφες”:https://goo.gl/toxnQL