Ηλίας Κασιδιάρης από την Αλεξανδρούπολη: “Ο Πάνος Καμμένος έχει εξελιχθεί σε ένα γελοίο υποκείμενο”

Ολομέτωπη επίθεση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου έκανε από την Αλεξανδρούπολη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, με φόντο την συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία.

“Η κράτηση των δύο στρατιωτικών είναι πρωτίστως εθνικό ζήτημα” είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης και στρέφοντας τα βέλη του κατά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της κυβέρνησης συνολικά είπε μεταξύ άλλων ότι “ο Καμμένος έχει εξελιχθεί στο πλέον γελοίο υποκείμενο της πολιτικής ζωής και τρέχει στα Gran prix του Μονακό και ο Αλέξης Τσίπρας είναι εξαφανισμένος” την ώρα που η κράτηση των δύο συνεχίζεται.

Η πρόταση της Χρυσής Αυγής πάντως είναι να λάβει “άμεσα αντίμετρα το ελληνικό κράτος” γιατί όσο αυτό δεν συμβαίνει “ο Ερντογάν δεν πρόκειται να αφήσει αυτούς τους ανθρώπους και να δουν το φως της μέρας”. Ένα από αυτά τα αντίμετρα δε, είναι “η σύλληψη όσων Τούρκων πρακτόρων δρουν παράνομα σε ελληνικό έδαφος”. 

Ο θάνατος του Θανάση Παπαδόπουλου 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για να παραστεί στην κηδεία του Θανάση Παπαδόπουλου, που ήταν στέλεχος της Χρυσής Αυγής και έφυγε αιφνίδια από τη ζωή. Μιλώντας για τον εκλιπόντα ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε ότι “ο ταξίαρχος Αθανάσιος Παπαδόπουλος ήταν ο άνθρωπος της Χρυσής Αυγής στον Έβρο και ο επόμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον Έβρο. Χάσαμε ένα στέλεχος πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του εθνικιστικού κινήματος στη Θράκη”. 

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετων

Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα γενικότερα, ο βουλευτής εξεφρασε την εκτίμηση ότι το κόμμα του θα συγκεντρώσει διψήφιο ποσοστό στις επόμενες εκλογές πάνω και από το “πεθαμένο ΠΑΣΟΚ”, ενώ ταυτόχρονα η θέση του κόμματος είναι ότι οι εκλογές δεν θα γίνουν πρόωρα επειδή “ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι τόσο κολλημένοι στις καρέκλες τους που δε σηκώνονται ούτε με γερανό και συν τοις άλλοις, τους θέλουν και οι απ’ έξω”.