Ο κοινωνικότατος κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Το προφίλ του προσιτού, προσηνούς και κυρίως χαμογελαστού πολιτικού πρόεταξε επισκεπτόμενος την Αλεξανδρούπολη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στα καρέ που θα δείτε παρακάτω, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι χαμογελαστός και η διάθεση επικοινωνίας με τον κόσμο είναι απολύτως προφανής. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που ο κος Παυλόπουλος παρενέβη το πρωτόκολλο και ακολούθησε άλλη διαδρομή προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες ή να τους σφίξει το χέρι (αυτή βέβαια είναι μία διαδικασία που “ταλαιπωρεί” τη φρουρά του, αλλά αυτό δεν έδειξε να τον αποτρέπει).

Για όσο κυκλοφόρησε πεζός, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεδίωξε να συναστραφεί τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης, πέρασε μόνος του από τα καφέ του κέντρου, αλλά και τα ουζερί του Φάρου, ενώ ακόμη και λίγο πριν αποχωρήσει το χώρο της παρέλασης, αντί να μπει στο αυτοκίνητο, αυτός προτίμησε να περπατήσει περισσότερο για να επικοινωνήσει με πολίτες δείχνοντας ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά.

Αυτή η αδυναμία άλλωστε φάνηκε και από την κίνησή του να ‘ανεβάσει’ στην εξέδρα τον μικρό ‘στρατιώτη’ – τον πιτσιρίκο δηλαδή που κάνει παρέλαση σε κάθε επέτειο στην Αλεξανδρούπολη ντυμένος με στρατιωτική στολή.

Σε κάθε περίπτωση, δείτε δέκα εικόνες στις οποίες ο Προκόπης Παυλόπουλος εικονίζεται χαμογελαστός γιατί αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια ειδικά δε όταν μιλάμε για άνθρωπους που φέρουν ένα τόσο σημαντικό πολιτικό αξίωμα όπως αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας.