“Ρίχνει” τα social media η γκάφα του Κυριάκου Μητσοτάκη – Ξέχασε να πάρει διαβατήριο για να πάει στην Τουρκία

Τo γύρο των social media, κάνει τις τελευταίες ώρες η “γκάφα” του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος επιχείρησε να περάσει στην Τουρκία μη έχοντας ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επρόκειτο να ταξιδέψει για την Ίμβρο, σε συνέχεια της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να παραστεί στα θυρανοίξια του ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης που θα κάνει στο νησί ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

Παρόλα αυτά, φτάνοντας στο τελωνείο των Κήπων, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαπίστωσε ότι δεν έχει μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και με μία χιουμοριστική ανάρτηση στο instagram, “έριξε το φταίξιμο” στη σύζυγό του Μαρέβα.

Η ανάρτησή του βέβαια, όπως είναι αναμενόμενο κάνει το γύρο των social media και τα σχόλια ποικίλλουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το zougla.gr για την απεμπλοκή του Κ. Μητσοτάκη από το τελωνείο, ενεργοποιήθηκε το Διπλωματικό Σώμα και κινητοποιήθηκε η πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη…

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ίδιος στο instagram τα σχόλια της οποίας αξίζει να δείτε εάν έχετε προφίλ στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.