Φουλ ρεζερβέ τα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης το Σαββατοκύριακο που πέρασε

Κατά το κοινώς λεγόμενο, “δεν έπεφτε καρφίτσα” στα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Ασφαλείς πληροφορίες του “R” αναφέρουν ότι οι Τούρκοι έκαναν “απόβαση αυτό το διήμερο στην πρωτεύουσα του Έβρου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαθέσιμο ούτε ένα δωμάτιο.

Και από το τελωνείο των Κήπων, οι πληροφορίες που έρχονται αναφέρουν ότι η ροή Τούρκων επισκεπτών το πρωί του Σαββάτου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη με αποτέλεσμα φυσικα να υπάρξουν και οι γνωστές “ουρές”, ωστόσο παρατηρήθηκε και ένα σπάνιο φαινόμενο: πολλοί “πρωινοί” επισκέπτες, το βράδι γύρισαν πίσω επειδή δεν βρήκαν κατάλυμα να περάσουν το Σαββατόβραδο!

Βέβαια, στην όλη κατάσταση συνετέλεσε και το φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου Umami, που δέσμευσε αρκετά δωμάτια στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενήθηκε, ωστόσο και πάλι οι επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης ήταν πολλοί το Σαββατοκύριακο που πέρασε και αυτό φυσικά είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα.

Ας μην ξεχνάμε ότι η τουρκική κίνηση προς την Ελλάδα το τελευταία διάστημα κλυδωνιζεται από την πτωτική πορεία της λίρας έναντι του ευρώ, που μειώνει την καταναλωτική δύναμη των Τούρκων.