Το Facebook πενθεί τον Λευτέρη Δαμάσκο

Γεμάτο με συγκινητικές αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις είναι από το απόγευμα της Δευτέρας το Facebook, τουλάχιστον στην “περιοχή Αλεξανδρούπολη”, αφού είναι αμέτρητοι οι χρήστες που αποχαιρετούν τον λαϊκό τραγουδιστή Λευτέρη Δαμάσκο.

Ο αείμνηστος Λευτέρης Δαμάσκος έχασε την μάχη με τον καρκίνο τη Δευτέρα 9 Απριλίου και έχοντας προηγουμένως νοσηλευτεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα στις 10.30 στον τόπο καταγωγής του, ένα χωριό κοντά στην Πορταριά Χαλκιδικής όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Ο Λευτέρης Δαμάσκος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό της Αλεξανδρούπολης, που τον είχε γνωρίσει περίπου πριν από δέκα χρόνια στο νυχτερινό κέντρο “Pico”, στο οποίο εμφανίστηκε πολλές σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι εμφανιζόταν σε διάφορα μαγαζιά ανά την Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια ο Λευτέρης Δαμάσκος ζούσε σχεδόν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη στην οποία είχε αναπτύξει ισχυρές φιλίες. Στο ενεργητικό του έχει σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και πάμπολλες εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσοι τον ήξεραν, γνωρίζουν καλά ότι ο Λευτέρης Δαμάσκος ήταν κυριολεκτικά “καλό παιδί” και το αγαπημένο του ποτό ήταν το Bacardi-Cola.