Αδριανούπολη: Κάθε Δευτέρα μπορούν να βλέπουν τους γονείς τους οι δύο στρατιωτικοί

Κάθε Δευτέρα μπορούν να βλέπουν τους γονείς τους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha, οι γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη.

Μιλώντας για την περιπέτεια του παιδιού τους, το ζεύγος Κούκλατζη ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για τη συμπαράσταση που τους εκφράζει ενώ μερικές ημέρες νωρίτερα είχαν παραχωρήσει μία συγκλονιστική συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη Λαμπρινή Παπαδημητρίου.

Τα ζεύγη Κούκλατζη και Μητρετώδη έχουν ήδη επισκεφθεί δύο φορές τα παιδιά τους από την ημέρα της σύλληψης και εντεύθεν, με την κα Σοφία Κούκλατζη να περιγράφει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ τη δεύτερη συνάντηση με το γιο της, ως εξής: «Επιτρέψτε μας να κρατήσουμε για εμάς τις στιγμές της συνάντησής μας μαζί του, γιατί σ’ αυτές δεν έχουν σημασία οι λέξεις, αλλά όσα λένε τα μάτια και η ψυχή. Οπότε, θα σας πω ότι είναι καλά».

Νέα αίτηση αποφυλάκισης ετοιμάζουν οι δικηγόροι 

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ιστότοπος ArmyVoice.gr οι δικηγόροι των δύο στρατιωτικών ετοιμάζουν νέα προσφυγή στην τουρκική δικαιοσύνη και συγκεκριμένα αίτηση αποφυλακίσης.

Πάντα με βάση τις πληροφορίες του ArmyVoice.gr η αίτηση αυτή θα υποβληθεί στις 06/04.