Δ. Αλεξανδρούπολης: Στα δικαστήρια Μιχαηλίδης – Λαμπάκης

Στις δικαστικές αίθουσες θα γραφεί όπως όλα δείχνουν ένα από τα επόμενα κεφάλαια της κόντρας που υπάρχει μεταξύ του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ Παύλου Μιχαηλίδη.

Ειδικότερα, ο κος Μιχαηλίδης στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε από τον κο Λαμπάκη να προσκομίσει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο ίδιος καθυστέρησε κατά ενάμιση χρόνο την κατασκευή του Λυκείου Φερών. Ο κος Μιχαηλίδης είπε μάλιστα ότι αυτή η μομφή εκφράστηκε προς το πρόσωπό του από τον κο Δήμαρχο σε ραδιοφωνική εκπομπή και ζήτησε την προσκόμιση των εγγράφων προς επίρρωση των λεγομένων του, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί νομικά εναντίον του Δημάρχου για να υπερασπιστεί την υπόληψή του από τους ανυπόστατους χαρακτηρισμούς που έχει δεχθεί.

“Δεν ξέρουμε που να κρυφτούμε” απάντησε ο κος Λαμπάκης στα λεγόμενα Μιχαηλίδη λέγοντας ακόμα ότι ο ίδιος ποτέ δεν ανέφερε το όνομα του επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ, αλλά μόνο ότι “καποιος δημοτικός σύμβουλος” καθυστέρησε τη διαδικασία. Ως εκ τούτου, “προκάλεσε” τον κο Μιχαηλίδη να υποβάλλει τη μήνυση σε βάρος του και σημείωσε ότι στο δικαστήριο θα αποκαλυφθούν πολλές αλήθειες, ενώ λίγο νωρίτερα είχε πει προς τον κύριο Μιχαηλίδη ότι “έπεσε στην παγίδα που έστησε στον εαυτό του”.

Η έντονη συζήτηση έληξε με τον επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ να επιμένει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ωστόσο σύμβουλοι άλλων παρατάξεων διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γεγονός ότι σε κάθε συνεδρίαση αναγκάζονται να παρακολουθούν τις προσωπικές διενέξεις του Δημάρχου με τον κο Μιχαηλίδη.