Κίνημα Αλλαγής: Στην τελική ευθεία για το Συνέδριο – Όλες οι προθεσμίες

Ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας Αντώνης Βγόντζας και ο Βασίλης Κεγκέρογλου Συντονιστής του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα διεξαχθεί στις 16,17,18 Μαρτίου, λόγω:

  1. A) Των πολλών προσυνεδριακών εκδηλώσεων που ζητείται να οργανωθούν σε όλη την Ελλάδα,
  2. B) Του έντονου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για συμμετοχή στις διαδικασίες ανάδειξης συνέδρων: α) από όσους συμμετείχαν στις εκλογές ανάδειξης Επικεφαλής αλλά δεν γράφτηκαν ως μέλη β) από πολίτες που τώρα επιθυμούν να ενταχθούν στο Κίνημα Αλλαγής και
    Γ)  Για λόγους αρτιότερης προετοιμασίας της διαδικασίας  και  σε συνεννόηση με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ανακοινώνουν ότι:
  1. Για την εγγραφή μελών, μέσω της ιστοσελίδας kinimaallagis.gr ως καταληκτική προθεσμία καθορίζεται η Πέμπτη 1 Μαρτίου και μέχρι 12.00 το βράδυ, με δυνατότητα καταβολής της οικονομικής εισφοράς και ως κατά την ημέρα εκλογής. Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει τηλεφωνικό κέντρο που θα ειδοποιήσει όλα τα μέλη για τις διαδικασίες.
  2. Για υποβολή υποψηφιοτήτων ανάδειξης συνέδρων, καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 2 Μαρτίου έως τις 12.00 το μεσημέρι.
  3. Απόσυρση υποψηφιότητας μπορεί να γίνει έως 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Μαρτίου.
  4. Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί προσομοίωση της διαδικασίας σε όλα τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν
  5. Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου με δικαίωμα ψήφου μόνο από όσους έχουν εγγραφεί ως μέλη και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6977079963.

Για την διευκόλυνση των μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής Νόμου Έβρου, στην επικαιροποιήση ή την εγγραφή τους, λειτουργεί τεχνική γραμματεία έως και την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 και από ώρα 5.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ. στην προσωρινή διεύθυνση του Κινήματος Αλλαγής:

Δικηγορικό γραφείο Απόστολου Φωτιάδη Λ. Δημοκρατίας 288 Αλεξ/πολη
3ος όροφος τηλ. 2551024020 email: [email protected]

Η Γραμματέας Συντονιστικού Οργάνου Συνεδρίου Έβρου
Ποϊραζίδου Αλεξάνδρα