Search
Close this search box.
Μνημόνιο συνεργασίας με το ΤΕΕ Θράκης θα υπογράψει και η ΠΕΔ ΑΜΘ

Και με το ΤΕΕ Θράκης θα ενώσει τις δυνάμεις της η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, αφού ο αυτοδιοικητικός συνδικαλιστικός φορέας προτίθεται να υποβάλλει σχετική πρόταση.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης στο περιθώριο της υπογραφής αντίστοιχου μνημονίου του ΤΕΕ με τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης και πιάνοντας εξ απήνης τον πρόεδρο του ΤΕΕ κο Δημήτρη Λουρίκα. Παρόλα αυτά ο κος Λουρίκας αποδέχτηκε με ικανοποίηση την πρόταση – με την ίδια ικανοποίηση που αποδέχτηκε και τη συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

“Επειδή αυτή η συνεργασία είναι πρωτόγνωρη και για εμάς και για τον ΟΛΑ γενικότερα σ’ αυτή τη μορφή υπήρξαν κάποιες σκέψεις στην αρχή για το πώς μπορεί να  γίνει αλλά πολλές φορές αυτό το άγνωστο και το ωραίο είναι που σου δίνει αυτή τη διάθεση και την ορμή για να βοηθήσεις και να πεις αξίζει να το δούμε, να το παλέψουμε για τον τόπο”, δήλωσε μετά την υπογραφή ο κος Λουρίκας, ενώ λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος του ΟΛΑ Χρήστος Δούκας, είχε πει: “Τώρα είμαστε στο διαταύτα, η συνεργασία αυτή μιλάει τι θα κάνουμε, μιλάει για συγκεκριμένα πράγματα και ευχαριστούμε πάρα πολύ δια του προέδρου του ΤΕΕ, του Δημήτρη Λουρίκα, όλους τους μηχανικούς που βάζουν πλάτη σ’ ένα εγχείρημα που δεν αφορά μόνο την Αλεξανδρούπολη, αφορά όλη την περιοχή. Έτσι το βλέπουμε και μένει να υλοποιήσουμε τις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας , γιατί εδώ πάνω στηρίζονται πάρα πολλά πράγματα”.