Search
Close this search box.
Αλεξανδρούπολη: Πόσο φθηνότερο είναι το εισιτήριο για Αθήνα με την Sky express;

Είναι πλέον γνωστό ότι από την 1η Μαΐου το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης θα συνδέεται με την Αθήνα όχι μόνο με τις πτήσεις της εταιρείας Aegean Airlines αλλά και με αυτές της εταιρίας Sky express.

Το νέο άρχισε να διαδίδεται πριν από μερικές ημέρες, είναι πλέον επίσημο ενώ στο site της Sky express μπορεί κανείς να κάνει ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίου για την Αθήνα. Η ανακοίνωση της νέας σύνδεσης προκάλεσε και μία αυτοδιοικητική πολιτική αψιμαχία, το ζήτημα όμως είναι αν όντως τελικά αυτή η νέα σύνδεση θα ωφελήσει τις τσέπες των Αλεξανδρουπολιτών και των Θρακιωτών εν γένει, που διαμαρτύρονται συνεχώς για το αυξημένο κόστος του ναύλου προς Αθήνα, δεδομένου του μέχρι πρότινος μονοπωλίου της Aegean.

Τώρα πια, το μονοπώλιο αυτό σπάει, όμως το αν και πόσο θα πέσουν οι τιμές θα απαντηθεί εν καιρώ και με βάση τα δεδομένα που ορίζει μάλλον η αγορά και όχι η πολιτική. Πάντως, εμείς κάναμε μία σύγκριση τιμών μεταξύ των δύο εταιριών, επιχειρώντας να κλείσουμε εισιτήρια μετάβασης μετ’ επίστροφής στην Αθήνα, στο διάστημα 01-04/05/2018.

Η διαφορά της τιμής, είναι μόλις… 10 ευρώ.

Δείτε και μόνοι σας:

• Sky Express: 81.36 €

• Aegean Airlines: 93.24 €