Αλεξανδρούπολη: Κατάστημα εσωρούχων δέχτηκε σύσταση περί “προσβολής της δημοσίας αιδούς”

Σε μπελάδες έβαλε έναν καταστηματάρχη της Αλεξανδρούπολης, η… οργιώδης φαντασία του. Ο καταστηματάρχης, διατηρεί κατάστημα πώλησης εσωρούχων στην οδό Βενιζέλου και αποφάσισε να στολίσει λίγο πιο “πικάντικα” τη βιτρίνα του ενόψει και της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει ένα θέμα το οποίο βάφτισε “Red Light Area”, εκθέτοντας κάπως πιο “τολμηρά” εσώρουχα, ενώ στο συνολικό ντεκόρ περιέλαβε και ένα σεξουαλικό βοήθημα – ομοίωμα ανδρικού μορίου.

Το θέαμα ενόχλησε την αισθητική μίας κυρίας, η οποία μπήκε στο κατάστημα ζητώντας την απομάκρυνση του ομοιώματος και ενημερώνοντας πως αν αυτό δεν συμβεί, θα καταγγείλει το κατάστημα στην αστυνομία.

Η κυρία δεν έγινε πιστευτή από τον καταστηματάρχη, πλην όμως εκείνη ήταν ειλικρινής και δύο ημέρες μετά τη διαμαρτυρία της, αστυνομικοί ενημέρωσαν τον ελεύθερο επαγγελματία ότι θα πρέπει να απομακρύνει το ομοίωμα από τη βιτρίνα, καθώς η απόφασή του να το αναρτήσει εκεί συνιστά “προσβολή της δημοσίας αιδούς”.  Το θέμα δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση, καθώς ο καταστηματάρχης συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών.