Η Ζωή Τηγανούρια «πάει» ( ; ) Eurovision!

H διεθνούς φήμης Ελληνίδα συνθέτρια και σολίστ του αρκοντεόν Ζωή Τηγανούρια συμμετείχε στην παραγωγή του τραγουδιού «Από την Θράκη ως την Κρήτη», που ερμηνεύουν οι Χοροσταλίτες και είναι ένα από τα υποψήφια τραγούδια του εθνικού τελικού για την Eurovision 2018. Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβε ο γνωστός συνθέτης και σύζυγος της Γλυκερίας, Στέλιος Φωτιάδης.

Όπως αναφέρουν οι Χοροσταλίτες ήταν πολύ τιμητικό που η Ζωή Τηγανούρια συμμετείχε και έπαιξε ακορντεόν μαζί τους στην ηχογράφηση του υποψήφιου τραγουδιού, το οποίο, όπως φανερώνει και ο τίτλος του, είναι ένα παραδοσιακό κομμάτι γεμάτο Ελλάδα. Ενώ η ίδια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που συμμετείχε ενεργά στην ηχογράφηση και την υποστήριξή της στους Χοροσταλίτες στην προσπάθειά τους να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Αναμένουμε, λοιπόν, να ακούσουμε το υποψήφιο τραγούδι που θα μας ταξιδέψει, όπως λέει, «Από της Θράκη ως την Κρήτη»  με τους Χοροσταλίτες, ο οποίοι θέλουν να βάλουν όλους τους λαούς της Ευρώπης και του κόσμου να χορέψουν στον ίδιο κύκλο μαζί τους!

 

 

se-skepseis.gr