Ο Δημήτρης Τσιακίρης παραιτήθηκε από πρόεδρος των Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης και δηλώνει “ήρεμος”

Ακέφαλη παραμένει προσωρινά η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, αφού μόλις σήμερα ο πρόεδρος της Δημήτρης Τσιακίρης υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρεία του οργάνου αλλά και από το Διοικητικό Συμβούλιο συνολικά.

Ο κος Τσιακίρης, χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο emoji του Facebook, δηλώνει “ήρεμος” με την απόφασή του αυτή και με ένα μεγάλο status εξηγεί και ευχαριστεί:

Σήμερα το πρωί υπέβαλα, για προσωπικούς λόγους την παραίτησή μου από πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης. 
Αναγκάστηκα για προσωπικούς λόγους να αναστείλω την εντεκάχρονη συνδικαλιστική μου δράση, και λέω “να αναστείλω” γιατί ποτέ δεν ήμουν, αλλά ούτε και θα είμαι ανακόλουθος των λόγων και των πράξεων μου. Άλλωστε πώς θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δεν θα ξανασχοληθεί όταν η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε στα δεκαπέντε του; Αλλά και να το έλεγε, ποιος από αυτούς που τον γνωρίζουν καλύτερα θα το πίστευε; Η ζωή έχει γυρίσματα, ποιος ξέρει; 
Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στις τέσσερεις διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες, δύο ως Ένωση Έβρου και δύο ως Ένωση Αλεξανδρούπολης. Αποτέλεσμα αυτής της στήριξης ήταν να εκλέγομαι κάθε φορά που έθετα υποψηφιότητα και μάλιστα αρκετά  “ψηλά”, λίγο πιο κάτω από μεγαθήρια του συνδικάτου μας στην Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο. 
Μέσα από αυτό το εντεκάχρονο ταξίδι, γνώρισα πολλούς ανθρώπους από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη, με κάποιους από αυτούς γίναμε φίλοι και μάλιστα καλοί φίλοι. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα αν και θα έπρεπε, γιατί θα μου πάρει αρκετή ώρα και θα κουράσω. Με αυτούς θα συνεχίσω να είμαι φίλος, για τους άλλους ……. Εύχομαι να είναι καλά στην υγεία τους. 
Η σκέψη μου και το μυαλό μου είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν δίπλα στο συνδικάτο μας αλλά πολύ περισσότερο στο σωματείο της Αλεξανδρούπολης. Ένα σωματείο στο οποίο ήμουν από τους βασικούς συντελεστές στη δημιουργία του , πριν από έξι χρόνια, και έδωσα ότι μπορούσα για να κρατηθεί στο ύψος των περιστάσεων κάθε φορά. Ίσως κάποιος – κάποια να μπορούσε και καλύτερα ή να πιστεύει ότι θα μπορούσε καλύτερα. Πεδίον Δόξης Λαμπρό λοιπόν για όλους αυτούς από σήμερα και μετά.
Και φυσικά στη διάθεση του οποιοδήποτε χρειαστεί τη βοήθεια μου, εντός και εκτός Διοικητικού Συμβουλίου.
Ξέρω ότι ήδη έχω γράψει πολλά και έχω κουράσει, γι αυτό και κλείνω εδώ. Καλή συνέχεια στο συνδικάτο μας, Καλή συνέχεια στο σωματείο της καρδιάς μου. Να είστε όλοι καλά !!!