Με νέο ρόλο «παραμένει» στη ΔΕΥΑΑ ο Βαγγέλης Μυτιληνός

Την παραίτηση του από την προεδρεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του δήμου Αλεξανδρουπολης υπέβαλε και τυπικά ενωπιον του δημοτικού συμβουλίου, ο απερχομενος πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Βαγγέλης Μυτιληνός.

Η παραίτηση του κου Μυτιληνού λογίζεται ως «τυπική» αφού η αποχώρησή του γίνεται επί της ουσίας με απόφαση δημάρχου στο πλαίσιο του ανασχηματισμού που είχε αποφασίσει ο κος Λαμπάκης προ ενός εξαμήνου, με τοποθέτηση των νέων προσώπων στις νέες θέσεις την 1η Ιανουαρίου του 2018.

Τα ηνία της ΔΕΥΑΑ αναλαμβάνει πλέον ο κος Γιώργος Ουζουνίδης, ομως ο κος Μυτιληνός δεν φεύγει «εντελώς». Από δω και στο εξής θα κατέχει τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΔΕΥΑΑ και θα είναι επιφορτισμένος με την εκτέλεση ενός μεγαλεπήβολου προτζεκτ για το οποίο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές πολλές λεπτομέρειες.

Σε γενικές γραμμές πάντως, αυτό που καλείται να διεκπεραιώσει ο κος Μυτιληνός είναι η αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του υδροταμιευτήρα, ώστε να δημιουργηθεί εκεί ένα θεματικό πάρκο με δυνατότητα έως και διεξαγωγής αγώνων ιστιοπλοΐας στην τεχνητή λίμνη.