Καταγγελία για βιασμό ανήλικης με νοητική υστέρηση στην Αλεξανδρούπολη

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, και “έρχεται” από την οδό Άβαντος -δηλαδή τη συνοικία όπου κατοικούν οι μουσουλμάνοι της Αλεξανδρούπολης- και αναφέρει ότι ανήλικη κοπέλα που πάσχει από νοητική υστέρηση έπεσε θύμα βιασμού πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι γονείς της κοπέλας -που είναι 16 ετών- έκαναν καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση της Αλεξανδρούπολης, στην οποία υποστηρίζουν ότι προ ολίγων ημερών η κόρη τους έπεσε θύμα βιασμού και μάλιστα από περισσότερα του ενός άτομα. Ήδη έχουν γίνει προσαγωγές τεσσάρων υπόπτων, όμως κανείς εξ αυτών δεν κρατείται, καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Πηγές του “R” αναφέρουν ότι το θέμα ήδη συζητείται ευρέως στον λεγόμενο “μαχαλά” της Αλεξανδρούπολης, σε σημείο μάλιστα που η “είδηση” έφτασε να αποτελεί και αντικείμενο σχολιασμού μεταξύ των παιδιών.

Την ίδια ώρα, άνθρωποι από τη μειονότητα σχολιάζουν στο “R” ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, το θέμα να εξελιχθεί τελικά σε “βεντέτα”, όπως όμως δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο η καταγγελία περί βιασμού να αποδειχθεί ανυπόστατη. Η κοπέλα πάντως έχει ήδη μεταφερθεί μία φορά στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης, όμως δεν έχει ακόμα υποβληθεί σε επισταμένη εξέταση – κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές πάντως φέρει και σημάδια σοδομισμού, αλλά και αυτό θα πιστοποιηθεί από την έρευνα που είναι σε εξέλιξη.