Βρέθηκε η σορός του αγνοούμενου Γιάννη Αλμαζίδη

Τραγικά κατέληξε η ιστορία του αγνοούμενου Γιάννη Αλμαζίδη από τον Άβαντα της Αλεξανδρούπολης,  ο οποίος είχε εξαφανιστεί στο Δέλτα του Έβρου πριν από έναν μήνα περίπου (στις 19 Δεκεμβρίου 2017).

To πτώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε τελικά κοντά στο σημείο, όπου προ ημερών είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του, μαρκας SUZUKI Vitara.

Στην ευρύτερη περιοχή όπου είχε βρεθεί το τζιπ, επιχειρούσαν κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ υπήρχε και αστυνομική επιτήρηση και στην ανεύρεση του πτώματος βοήθησε και το γεγονός ότι “ηρέμησαν” τα νερά του ποταμού, που τις προηγούμενες ημέρες ήταν “φουσκωμένα” λόγω των καιρικών συνθηκών (και ειδικά κατά τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης του).

Η σορός του Γιάννη Αλμαζίδη αναγνωρίστηκε από τον γιο του, ενώ αργά το απόγευμα θα την εξετάσει και ιατροδικαστής, ο οποίος θα προχωρήσει σε νεκροψία – νεκροτομή αύριο το πρωί (11/1). Από την νεκροψία θα υπάρξει και η απόλυτη ταυτοποίηση του πτώματος, αν και οι πιθανότητες το πτώμα να μην ανήκει στον αγνοούμενο, είναι δυστυχώς μηδαμινές.