Φέρες: Ετοιμάζεται και φέτος η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς!

Το απόγευμα της Παρασκευής θα είναι έτοιμο για κατανάλωση από τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Φερών, το μοσχάρι που θα πάρει και πάλι τη θέση του στη μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς (και της Ελλάδας) στην κωμόπολη του Έβρου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι Φεριώτες αποχαιρετούν τη χρονιά που φεύγει με γλέντιι στην πλατεία και τρώγοντας ένα ολόκληρο μοσχάρι, το οποίο θα τοποθετηθεί στη σούβλα αύριο Πέμπτη 28/12 και θα παραμείνει για 24 ώρες, εως ότου ψηθεί και γίνει έτοιμο για κατανάλωση.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι αφ ενός το γλέντι, αλλά και η διαφήμιση της ντόπιας βοοτροφίας μιας και το σφάγιο προέρχεται από τις εκτροφές του Δέλτα του Έβρου.