Μεγάλες οι χριστουγεννιάτικες πληρότητες των ξενοδοχείων της Αλεξανδρούπολης

Σε πολύ υψηλά επίπεδα κινούνται οι πληρότητες των ξενοδοχείων της Αλεξανδρούπολης φέτος τα Χριστούγεννα, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα προκύπτουν από μία “βόλτα” στην ιστοσελίδα αναζήτησης καταλυμάτων Booking.com

Μία απλή αναζήτησή μας εκεί, μας δείχνει ότι στην Αλεξανδρούπολη “υπάρχει μεγάλη ζήτηση” (σ.σ. χαρακτηριστικό μήνυμα της ιστοσελίδας όταν σε κάποιο κατάλυμα υπάρχουν πολλές κρατήσεις), ενώ υπάρχουν και ορισμένα ξενοδοχεία που δεν έχουν πλέον διαθέσιμα δωμάτια ή τουλάχιστον δεν έχουν διαθέσιμα δωμάτια για ιντερνετικές κρατήσεις.

Για την ακρίβεια, να σημειώσουμε ότι η αναζήτηση μας αφορούσε το διάστημα από 24 εως 26  Δεκεμβρίου ακριβώς για να δούμε τι συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίοδο και τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά.

Από τα 13 καταλύματα που βγαίνουν στα αποτελέσματα της αναζήτησης, στα δέκα υπάρχει η επισήμανση “μεγάλη ζήτηση”, ενώ υπάρχει και ένα στο οποίο δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια (τουλάχιστον, ιντερνετικώς). Ο μέγιστος αριθμός δωματίων που υπάρχει σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, είναι πέντε δωμάτια και μάλιστα σε κάποιο από τα “μεγάλα”.

Όσο για τις τιμές αυτές κυμαίνονται από 74 έως 240 ευρώ για τα δύο συγκεκριμένα βράδια και φυσικά η τιμή είναι συνάρτηση της κατηγορίας, της τοποθεσίας και τον παροχών που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο. Στα σημαντικά, τέλος, να σημειώσουμε και το γεγονός ότι οι βαθμολογίες που συγκεντρώνουν τα καταλύματα της Αλεξανδρούπολης από τους χρήστες του booking.com είναι από καλές έως πολύ καλές.