49χρονος στη Σμίνθη της Ξάνθης σκότωσε την κόρη του γιατί “είχε σχέση” και αυτοκτόνησε

Με τη ζωή της πλήρωσε την επιλογή της να “έχει σχέση” και να “επιβαίνει σε μοτοσικλέτες” μία 18χρονη κοπέλα από το χωριό Σμίνθη της ορεινής Ξάνθης, την οποία σκότωσε ο 49χρονος πατέρας της και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Οι πληροφορίες που διακινούνται έως τώρα αναφέρουν ότι η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή και ματωμένη μέσα στο σπίτι της, με το θάνατό της να προέρχεται μάλλον από μαχαίρι, ενώ σε απόσταση 300 μέτρων από το σπίτι -σε δασώδη έκταση- βρέθηκε κρεμασμένος ο 49χρονος πατέρας έχοντας ακόμη στα χέρια του το αίμα της κόρης του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δίπλα του βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ανέφερε: «Κουράστηκα…Σκότωσα την κόρη μου γιατί είχε σχέση και εμένα αυτό δεν μου άρεσε»

Η σύζυγος του αυτόχειρα παιδοκτονου έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, ενώ ο ίδιος έχει νοσηλευθεί στο παρελθόν και στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, έχει ακόμη τέσσερις κόρες, οι οποίες είναι ολες παντρεμένες και σε κατάσταση σοκ μετά το τραγικό συμβάν γι’ αυτό και δέχονται ψυχολογική υποστήριξη.