Περίπου 61.000 € συγκεντρώθηκαν από τον Έρανο Αγάπης της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης
Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι ο Έρανος της Αγάπης ο οποίος διεξήχθη από από 11 έως 15 Δεκεμβρίου 2017 απέφερε το ποσό των 60.738,00 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι πέρισυ το αποτέλεσμα του Εράνου ήταν 59.738,00 €.
Παρά την οικονομική κρίση οι κάτοικοι της Μητροπόλεώς μας συνέδραμαν στον φετινό Έρανο και έδωσαν από το υστέρημά τους για τους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας. Ήδη η Μητρόπολη προετοιμάζεται, έτσι ώστε μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών τις παραμονές Χριστουγέννων να δοθούν από το Κεντρικό Ταμείο Ευποιΐας σε 650 οικογένειες της επαρχίας  μας, δέματα με ντόπια κρεατικά και τυροκομικά είδη και άλλα τρόφιμα. Την ευθύνη της διανομής των δεμάτων ανά οικογένεια έχουν οι κυρίες-μέλη των Ενοριακών Ερανικών Επιτροπών με τους υπεύθυνους ιερείς.
Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ευχαριστεί τους συμπολίτες μας που συνέβαλαν στον Έρανο, επειδή η όποια φιλανθρωπία την οποία ασκεί προέρχεται από τους συμπατριώτες μας και απευθύνεται αποκλειστικά σε εντόπιες ανάγκες αδελφών μας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ευλογεί τους συμμετέχοντες στον Έρανο και εύχεται ο κόπος και η διάθεση τους να ανταποδοθεί από τον Σαρκωθέντα Κύριό μας στην ζωή τους και στις οικογένειές τους.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως