Αλεξανδρούπολη: Και σε άλλο βενζινάδικο είχε “χτυπήσει” ο οδηγός που δεν πληρώνει;

Τελικά, μάλλον είναι “γνωστός” στα βενζινάδικα της Αλεξανδρούπολης ο οδηγός του Xsara, ο οποίος, όπως φαίνεται, συνηθίζει να βάζει βενζίνη χωρίς να πληρώνει.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Δευτέρα σε πρατήριο της Αλεξανδρούπολης στη  Λ. Μακρης ένας οδηγός αυτοκινήτου μάρκας Citroen Xsara, είχε φύγει χωρίς να πληρώσει αντίτιμο για τη βενζίνη που είχε βάλει στο αυτοκίνητό του.

Διαβάζοντας το σχετικό ρεπορτάζ του “R” , άλλος πρατηριούχος της Αλεξανδρούπολης μας κατήγγειλε ότι έχει πέσει και ο ίδιος θύμα εξαπάτησης του επιτήδειου. Διατηρούμε την επιφύλαξη ότι ενδεχομένως να μην πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο και στις δύο περιπτώσεις, έχει όμως αξία να καταγράψουμε το περιστατικό:

Ο δεύτερος πρατηριούχος κατήγγειλε στο “R” ότι συγκεκριμένος οδηγός αφού έβαλε βενζίνη στο πρατήριο του, προφασίστηκε ότι είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του και ζητησε την άδεια από τον πρατηριούχο να φέρει τα χρήματα σε λίγο κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ. Ο πρατηριούχος, όπως λέει, δεν έκανε θέμα καθώς το ποσό ήταν μικρό.

Μόνο που ο συγκεκριμένος οδηγός έχει αρκετά μεγάλο θράσος και λίγο καιρό μετά επανηλθε στο πρατήριο (αυτή τη φορά οδηγώντας αυτοκίνητο μάρκας Citroen Xsara) και ζήτησε εξ αρχής να του βάλουν βενζίνη με πίστωση. Επειδή όμως αναγνωρίστηκε και του αρνήθηκαν, θύμωσε τόσο, που “γκάζωσε” με την όπισθεν και προκάλεσε ζημιές σε άλλο αυτοκίνητο που περίμενε στη σειρά για εφοδιασμό καυσίμων…

Το συμβάν έληξε με σχετικές καταγγελίες στις ασφαλιστικέ εταιρίες, όμως είναι ενδεικτικό μιας κατάστασης και του θράσους που μπορεί να έχουν ορισμένοι συμπολίτες μας.