Δράμα: “Αδειάζουν” τον Πατακάκη οι 4 Περιφερειακοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας

Με κοινή δήλωσή τους, οι τέσσερις περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Δράμας, αδειάζουν ουσιαστικά τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη, παίρνοντας ευθέως το μέρος του Χρήστου Μέτιου στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο ανδρών.

Οι τέσσερις υπογράφοντες σύμβουλοι δηλώνουν ότι διάβασαν “με έκπληξη” την επιστολή Πατακάκη και τις μομφές του προς το πρόσωπο του κου Μέτιου καθώς και ότι αυτοί έχουν “στενή και εποικοδομητική συνεργασία” με τον Περιφερειάρχη για τα θέματα της Δράμας.

Η δήλωσή τους έχει ως εξής:

“Με έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή διαμαρτυρίας του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη προς τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο.

Σε ό,τι μας αφορά, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως με τον κ. Χρήστο Μέτιο έχουμε στενή και εποικοδομητική συνεργασία για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζουμε τις προσπάθειες και τις διεκδικήσεις μας για τον τόπο μας και δηλώνουμε ότι δεν ακολουθούμε τον κ. Πατακάκη στην πορεία που αποφάσισε να ακολουθήσει.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δράμας της «Περιφερειακής Αναγέννησης»
ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΙΝΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΙΘΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΕΙΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ”