Αλλάζει ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Ο κος Σάββας Γκριτζέλης αναλαμβάνει πλέον τα ηνία της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως πληροφορούμαστε από τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι την προσεχή Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, θα γίνει συνάντηση όλων των μελών της Μπάντας προκειμένου να γίνει ενημέρωση για το πρόγραμμα των δράσεων:

“Ανακοινώνεται ότι η πρώτη συνάντηση των μελών (ενεργών και μη) της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο χώρο δοκιμών στο κτίριο του ΚΕΠΑΚΥ. Παρακαλούνται τα μέλη και οι γονείς των νεαρών μουσικών να προσέλθουν προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το πρόγραμμα εκπαίδευσης και τις δράσεις της Φιλαρμονικής από τον νέο Αρχιμουσικό, κ. Σάββα Γκριτζέλη”, γράφει η ανακοίνωση του Δήμου, εν τούτοις υπάρχουν πληροφορίες ότι μια μερίδα γονέων διαφωνούν με την αλλαγή του Αρχιμουσικού και μάλιστα προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις.

Η συγκεκριμένη πληροφορία διακινείται “ανεπίσημα” και αυτό που μένει να δούμε είναι αν τελικά η κινητοποίηση θα πάρει οργανωμένη μορφή και ποια θα είναι αυτή.