Πύθιο Έβρου: Ένας “σπάνιος” γάμος έγινε στο ακριτικό χωριό

Μία ευχάριστη όσο όμως και πρωτόγνωρη εμπειρία έζησαν το Σάββατο 24/11 οι κάτοικοι του χωριού Πύθιο που ανήκει στο δήμο Διδυμοτείχου, αφού έγιναν μάρτυρες σε έναν πολιτικό γάμο που έγινε στο κτίριο της κοινότητας του χωριού τους.

Αντίστοιχο γεγονός είχε να συμβεί στο χωριό εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια και τον συγκεκριμένο γάμο τέλεσε ο αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου Γιάννης Τοπαλούδης, ο οποίος πάντρεψε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πυθίου Χάρη Θεοχαρίδη με την Έλενα Βασίλεβα.

“Είναι ένα γεγονός που έδωσε χαρά σε όλο το χωριό, στο γερασμένο χωριό” λέει στο “R” ο κος Θεοχαρίδης σχολιάζοντας την απόφαση του να τελέσει τον πολιτικό του γάμο στο χωριό του και συμπλήρωσε: “Μετά από 27 χρόνια έγινε γάμος πολιτικός. Αν τον έκανα στο δημαρχείο του Διδυμοτείχου, δεν θα ζούσε αυτήν την χαρούμενη στιγμή κάνεις εκτός από τους δικούς ανθρώπους. Και μαλιστα, χωρίς να καλέσω όλο το χωριό -γιατί δεν μπορούσα κιόλας- όλοι ήρθαν, πέρασαν όλοι να δούν”.

Ο κος Θεοχαρίδης και η σύζυγος του, που διανύει το τελευταίο διάστημα της εγκυμοσύνης της, μοιράστηκαν στα social media φωτογραφίες από τον γάμο τους.