2.500 εξετάσεις έκαναν στη Σαμοθράκη οι κινητές μονάδες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4ήμερη εξόρμηση  των Κινητών Ιατρικών Μονάδων στη Σαμοθράκη στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με αποκλειστικό χορηγό το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στη διάρκεια της εξόρμησης πραγματοποιήθηκαν 2.500 ιατρικές εξετάσεις (40 διαφορετικά είδη), από το 50μελές ιατρικό κλιμάκιο 22 διαφορετικών ειδικοτήτων. Έγιναν επίσης πολλαπλές αθλητιατρικές δράσεις καθώς και δράσεις αγωγής Υγείας.

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου συμμετείχε στην εξόρμηση με τον Διοικητή του και ως εκ τούτου εκφράζει τις ευχαριστίες του στους γιατρούς από την Αθήνα που για 5 μέρες άφησαν τις δουλειές τους για να έρθουν στο πληγωμένο από την πρόσφατη καταστροφή νησί μας.

“Χάρις στην άρτια οργάνωση, την επιστημονικότητα, την απλότητα και την ταπεινοφροσύνη όλων των μελών της ιατρικής ομάδας προσφέρθηκαν πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΠΓΝΕ, η οποία κλείνει ως εξης: “Ακόμη ένα  ευχαριστώ στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο μετά τη δωρεά του νέου γραμμικού επιταχυντή στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης, τη δωρεά του νέου νοσοκομείου στην Κομοτηνή, προσέφερε μία ακόμη χορηγία στη Θράκη.

Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Σαμοθράκης για την βοήθεια και τους κατοίκους για τη συνεργασία τους”