Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης καλεί τους Τούρκους για το Black Friday

Και σε “ενέσεις” από Τούρκους καταναλωτές στοχεύει ο Εμπορικός Σύλλογος της Αλεξανδρούπολης, που την προσεχή Παρασκευή 24/11 διοργανώνει στην αγορά της πόλης, το λεγόμενο Black Friday – δηλαδή μία ημέρα με συγκεκριμένες προσφορές από τα καταστήματα της πόλης.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Την προσεχή Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στην αγορά της Αλεξανδρούπολης ο εμπορικός θεσμός «Black Friday» με την συμμετοχή των καταστημάτων της πόλης να προμηνύεται εντυπωσιακή.

Σύμφωνα με την ειδική έρευνα του Ινστιτούτου της ΕΣΕΕ (ΙΝΕΜΥ), η περυσινή δοκιμαστική εφαρμογή της αποδείχθηκε επιτυχημένη, καθώς συνέβαλε στην αύξηση του τζίρου των συμμετεχουσών επιχειρήσεων και στην τόνωση της αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης επιδιώκει την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων εμπορικών επιχειρήσεων στην Black Friday ενώ για όσους συμμετάσχουν στην προωθητική ενέργεια, υπενθυμίζει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς εφαρμόζονται οι όροι και κανόνες της Υπουργικής Απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Οι επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να προσέξουν να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα και αυτό ισχύει και για την Black Friday.

Η τήρηση των προϋποθέσεων αυτών είναι αυτονόητη ενώ οι κυρώσεις είναι αυστηρές.

ΥΓ. Σημειώνουμε ότι εδώ και μέρες τρέχει σχετική διαφημιστική καμπάνια στην Κωνσταντινούπολη.