Αλεξανδρούπολη: Αυτές είναι οι πρώτες καταγγελίες στο ιντερνετικό “κυτίο παραπόνων” του δήμου

Περίπου 48ωρες συμπληρώνει το “προφίλ” του δήμου Αλεξανδρούπολης στην ηλεκτρονική εφαρμογή ClicknSpot, στην οποία μπορεί να κανείς να μάθει τα νέα της πόλης, αλλά με μία λογική θυμίζει “social media” οι πολίτες μπορούν να στέλνουν τα μηνύματά τους, επισημαίνοντας είτε τα καλά, είτε τα κακώς κείμενα εντός του δήμου.

Ήδη, λοιπόν, οι χρήστες αρχισαν να δοκιμάζουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή (που λειτουργεί και στον Η/Υ και σε κινητό τηλέφωνο android) και οι πρώτες αναφορές προβλημάτων είναι γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα, αυτά που έχουν αναφερθεί στo app, είναι: η ανάγκη για καθαρισμό του ρέματος του Απαλού, η μη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στην Λεωφόρο Μάκρης & Μαργαρίτη Κουταβού, η κακή κατάσταση του γηπέδου μπάσκετ στο “Φώτης Κοσμάς”, η έλλειψη φωτισμού στην οδό Ο. Αντώνογλου, αλλά και το ταβάνι του Δημαρχείου, που όπως καταγγέλλει ένας χρήστης χρειάζεται αποκατάσταση!

Αυτό που μένει να δούμε βέβαια, είναι το πόσο γρήγορα θα ανταποκρίνεται η δημοτική αρχή στις αναφρές, αλλά και αν οι χρήστες θα ενημερώνουν για την τύχη της αναφράς τους ή όχι… Σημειωτέον δε, ότι δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι στον κατά τα άλλα μαγικό κόσμο του ίντερνετ, εκτός από τους ενεργούς πολίτες υπάρχουν και τα λεγόμενα “τρολ”.