Αλεξανδρούπολη: Έρμαιο σε βανδαλισμούς το Πάρκο Ανατολικής Θράκης

Μία σειρά από φωτογραφίες έφτασαν στο “R” που δείχνουν ότι το Πάρκο Ανατολικής Θράκης στην Αλεξανδρούπολη έχει γίνει έρμαιο στις διαθέσεις των “θαμώνων” του, που κατά κύριο λόγο είναι ανήλικοι.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, οι “θαμώνες” του πάρκου έχουν ξηλώσει πλακίδια από το ταρτάν της παιδικής χαράς και τα έχουν μεταφέρει σε σημεία που για κάποιο λόγο τους εξυπηρετούν, καθώς επίσης έχουν μεταφέρει και θραύσματα πετρών στη μέση της πλατείας του Πάρκου – άγνωστο για ποιο λόγο.

Επιπλέον, περίοικοι του Πάρκου καταγγέλλουν στο “R” ότι οι νεαροί επισκέπτες του επιδεικνύουν επιεικώς ανάρμοστη συμπεριφορά όταν δέχονται παρατηρήσεις, ενώ έχουν φτάσει μέχρι και σε σημείο να οργανώνουν επιθέσεις με αυγά σε μπαλκόνια πολυκατοικιών ή και να ουρούν σε πιλοτές που δεν έχουν επαρκή φωτισμό.

Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφού τα βράδια το Πάρκο και οι τέσσερις δρόμοι που το περικλείουν έχουν μετατραπεί σε “πίστες αγώνων” από τους ανήλικους οδηγούς και τα μηχανάκια με τις “πειραγμένες”, θορυβώδεις εξατμίσεις, τα οποία κρύβουν επιμελώς σε πιλοτές όταν διαπιστώνουν ότι καλείται η Αστυνομία. Πέρα από αυτό, ορισμένοι έχουν εντοπίσει τους διακόπτες του φωτισμού του Πάρκου, τους οποίους “κατεβάζουν” κατά το δοκούν με αποτέλεσμα αυτό να μένει σκοτεινό.

Το φαινόμενο είναι πιο έντονο κυρίως βράδια Παρασκευής ή Σαββάτου.