Search
Close this search box.
“Ανενημέρωτοι” δηλώνουν ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Σαμοθράκης για τη διαχείριση των συνεπειών της θεομηνίας από τη δημοτική αρχή

Απουσία ενημέρωσης για τη διαχείριση της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Σαμοθράκη μετά τη θεομηνία της 25ης Σεπτεμβρίου από πλευράς δημοτικής αρχής καταγγέλλει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοτικός σύμβουλος Σαμοθράκης Φώτης Φωτεινός.

Στην ίδια ανάρτηση, ο κος Φωτεινός δηλώνει ότι η ίδια απουσία ενημέρωσης υπάρχει και αναφορικά με το θέμα της επικείμενης ακινησίας του πλοίου ΣΑΟΣ ΙΙ και ως εκ τούτου δηλώνει ότι θα υποβάλλει αίτημα διεξαγωγής έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ώστε να ενημερωθούν άπαντες για όλα τα ζητήματα.

Ο κος Φωτεινός υποστηρίζει μάλιστα ότι το συγκεκριμένο αίτημα δεν είναι μόνο δικό του, αλλά “ομάδας δημοτικών συμβούλων”. Η ανάρτησή του:

“Επειδή από την θεομηνία έχουν περάσει 50 μέρες κ από το διαδημοτικό συμβούλιο της Σαμοθράκης περίπου είκοσι μέρες…. κ επειδή όλο αυτό το μεσοδιάστημα δεν έχουμε καμμία ενημέρωση για της πρωτοβουλίες που έχει αναπτύσσει ο δημαρχος τόσο για το θέμα της συγκοινωνίας όσο κ για το θέμα της αποκαταστάσεις των ζημιών… παρά μόνο ότι ακούμε στα ΜΜΕ. Επειδή επιπλέον τα νέα τόσο για της καινούργιες γραμμές πλοίων όσο κ για την πρόοδο της αποκατάστασης των ζημιών μέχρι τώρα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά (με απόλυτη ευθύνη του δημάρχου ο οποίος προσήλθε στο διαδημοτικό συμβούλιο χωρίς να έχει υιοθετήσει η επεξεργαστεί καμμία πρόταση με το δημοτικό συμβούλιο του νησιού…). ΘΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΙΤΗΜΑ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ Α Μ Ε Σ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΓΑΝΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Κ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ…”