Αλεξανδρούπολη: Χρήματα από βάφτιση δωρήθηκαν στην Άρσις για τη στήριξη των ανήλικων προσφυγόπουλων

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προέβη ένα ζευγάρι από την Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι αποφάσισαν να διαθέσουν μέρος των χρημάτων που συγκέντρωσαν από τη βάφτιση των παιδιών τους στη δομή φιλοξενίας ανήλικων ασυνόδευτων προσφύγων “Έλλη” της Άρσις στην Αλεξανδρούπολη.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το λογαριασμό της δομής “Έλλη” στο Facebook, όπου  με σχετική ανάρτηση, οι υπεύθυνοι της δομής ευχαριστούν τους δωρητές για την προσφορά τους:

“Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, και συγκεκριμένα ο Ξενώνας Έλλη στην Αλεξανδρούπολη, ευχαριστεί θερμά τους κ. Θανάση Καϊσα και κ. Χριστίνα Τσολάκη για τη δωρεά χρηματικού ποσού για την υποστήριξη του σκοπού και του έργου μας.

Με την πρωτοβουλία σας αυτή, να μας κάνετε κομμάτι της σημαντικής προσωπικής σας στιγμής διαθέτοντας μέρος των δώρων από την βάφτιση των παιδιών σας σε εμάς, στηρίζετε έμπρακτα την κοινωνική μας δράση που αφορά την προσφορά υπηρεσιών σε παιδιά και νέους σε κίνδυνο, καθώς και σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Ακόμη περισσότερο, στηρίζετε τους ασυνόδευτους ανήλικους που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Έλλη στην Αλεξανδρούπολη.

Τα χρήματά αυτά θα διατεθούν, όπως και οι ίδιοι επιθυμείτε, για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών μας!”

Το προσκλητήριο και η μπομπονιέρα της βάφτισης από την οποία προέκυψε η δωρεά