Αλεξανδρούπολη: Ληστές μπήκαν από το παραθυράκι του μπάνιου και πήραν λεφτά και χρυσαφικά! (φωτο)

Παραβιάζοντας το παραθυράκι του μπάνιου, τα κάγκελα του οποίου έκοψαν με σιδεροπρίονο ή τροχό, ληστές άδειασαν σπίτι στα Εργατικά της Νέας Χιλής (Άγιος Ανδρέας) στην Αλεξανδρούπολη.

Το περιστατικό συνέβη χθες Σάββατο 4/11 στο διάστημα από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, αφού μόνο σε αυτό το διάστημα το ζευγάρι των ενοίκων έλειψε από το σπίτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “R” ο/οι ληστής/ές πήραν από το σπίτι μόνο χρήματα και όλα τα χρυσαφικά που βρήκαν, τα οποία ήταν μεγάλης οικονομικής αλλά κυρίως συναισθηματικής αξίας, ενώ άφησαν ανέγγιχτα τιμαλφή αντικείμενα όπως τάμπλετ και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Όπως και να ‘χει όμως, το περιστατικό εγείρει μεγάλη ανησυχία αν συνυπολογίσει κανείς την ώρα που συνέβη (απόγευμα Σαββάτου!) καθώς και το γεγονός ότι ο/οι δράστης/ες κατάφεραν να μην γίνουν αντιληπτοί αν και έδρασαν σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται στο ισόγειο εργατικής διπλοκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα, ενώ παραβιάστηκε και ο πρώτος όροφος μόνο που εκεί οι δράστες δεν βρήκαν τίποτα να πάρουν καθώς οι ιδιοκτήτες του ζουν προσωρινά εκτός Αλεξανδρούπολης και είχαν στο σπίτι μόνο έπιπλα και συσκευές.

Φυσικά το ζευγάρι ενημέρωσε την Αστυνομία και έχει κινηθεί η σχετική διαδικασία αναζήτησης του/των δράστη/ων.