Δημοπρασία αυτοκινήτων στο τελωνείο της Κομοτηνής – Δείτε τις λεπτομέρειες

Την Τετάρτη 15-11-2017 και ώρα 10.00 π.μ., θα διεξαχθεί στο Τελωνείο Κομοτηνής, προφορική πλειοδοτική Δημοπρασία για να πουληθούν το καθένα χωριστά, τα παρακάτω επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα για κυκλοφορία, Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) και οχήματα για διάλυση, με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στη διακήρυξη.

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 08-11-2017 έως και 14-11-2017, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.

Παρατήρηση 1η: Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες για τα οχήματα προς κυκλοφορία είναι 300 €, για τα οχήματα προς διάλυση και Ο.Τ.Κ.Ζ. είναι 100 €, για τις μοτοσικλέτες και τα μοτοποδήλατα για κυκλοφορία είναι 100€ και για τα δίκυκλα για διάλυση είναι 50€. Παρατήρηση 2η: Οι συμμετέχοντες στις δημοπρασίες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα, να γνωρίζουν και να δηλώνουν στην Επιτροπή Δημοπρασιών τον Α.Φ.Μ, αρμόδια Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση, Τηλέφωνο, ιδιότητα κ.λ.π.

Οι εκπρόσωποι νομικών προσώπων πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαιτούμενα κατά περίπτωση νομικού προσώπου δικαιολογητικά καθώς και οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι να έχουν όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα της εντολής. Μετά το πέρας της πλειοδοσίας του κάθε οχήματος, ο τελευταίος πλειοδότης καλείται να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει το 20% της τιμής κατακύρωσης (προκαταβολή) στο Ταμείο του Τελωνείου Κομοτηνής. Το υπόλοιπο 80% του τιμήματος εάν διακανονιστεί τοις μετρητοίς θα καταβάλλεται ως εξής : α) για ποσό μέχρι 300€ με μετρητά, β) για ποσό άνω των 300 € με Τραπεζική Επιταγή, σε διαταγή του Τελωνείου Κομοτηνής.

Η λίστα με τα οχήματα

oddy1.jpg