Έβρος: Ο Σύλλογος της Αγνάντιας δίνει “ανάσα ζωής” στη Σαμοθράκη κινητοποιώντας πολλούς φορείς

Με τις μελωδίες της Σαμοθρακίτισσας βιρτουόζου του ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια, θα ντύσει την εκδήλωση που ετοιμάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγνάντιας στην Αλεξανδρούπολη κι η οποία στοχεύει στη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για το νησί της Σαμοθράκης.

Ως γνωστόν, το νησί του Έβρου επλήγη σοβαρά από τη θεομηνία της 25ης Σεπτεμβρίου και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ευαισθητοποίησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Αγνάντιας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος διά της προέδρου του Ελένης Ιντζεπελίδου κινητοποίησε έναν μεγάλο αριθμό φορέων και συλλόγων από όλο το νομό για την συγκέντρωση χρημάτων.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 10 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης και όπως εξήγησε η κα Ιντζεπελίδου, το εισιτήριο θα κοστίζει το συμβολικό ποσό των 2 ευρώ, όμως μαζί με τα εισιτήρια θα προπωλούνται και κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης της τάξης των 5 και 10 ευρώ.

Την εκδήλωση στηρίζουν οικονομικά το Επιμελητήριο Έβρου, το Εργατικό Κέντρο και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, ενώ συμμετέχουν ήδη πάνω από 25 πολιτιστικοί και άλλου τύπου σύλλογοι από όλο το νομό.