Breathe Luv – Το νέο βίντεο του Κώστα Γκουρλουμένου που μας δείχνει το pole dancing αλλιώς…

 

Ένα βίντεο αφιερωμένο στο pole dancing και την αθλητική του διάσταση, είναι μία από τις πρόσφατες δημιουργίες του drone-ίστα Κώστα Γκουρλουμένου. Ο λόγος για το  Breathe Luv το οποίο δημιουργήθηκε κατόπιν της συνεργασίας του με τις κυρίες Έλλη Βούλγαρη και Δώρα Χαρισιάδη, οι οποίες τρέχουν το πρότζεκτ verticalwise.com και προσπαθούν μέσω αυτού να διαδώσουν τον αθλητικό χαρακτήρα του χορού πάνω σε στύλο είτε πρόκειται για άνδρες, είτε για γυναίκες.

Έτσι ζήτησαν τη συνδρομή του Κώστα στη δημιουργία ενός προωθητικού βίντεο και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό από όλες τις απόψεις αφού η ικανότητα του Κώστα στον χειρισμό του drone συνάντησε τη χορευτική δεινότητα της Αγγελικής Ρέρρα και του Ναέλ Χρυσαφίδη, οι οποίοι “ζωγράφισαν” πάνω στο στύλο.

Όλο το βίντεο είναι γυρισμένο αποκλειστικά με drone, ακόμη και αν ορισμένα από τα πλάνα του μπορεί να μοιάζουν ότι τραβήχτηκαν με “σταθερή” κάμερα, ενώ ο τρίτος πρωταγωνιστής είναι ο μοτοσικλετιστής Χριστόφορος Κωστάκης που εκτελεί χρέη κασκαντέρ, αλλά και εντυπωσιακές ασκήσεις μότο-κρος με τη μηχανή του.

Τη μουσική έγραψε ο Γιώργος Τζαβέλλας (“Tzavys”) και την οργάνωση της παραγωγής εκτέλεσε το Vertical Wise, από το οποίο έγινε και η επιλογή του χώρου των γυρισμάτων. Χρειάστηκαν έξι ημέρες γυρισμάτων και περίπου ένας μήνας για να ολοκληρωθεί το μοντάζ.

Και αυτό το βίντεο του Κώστα Γκουρλουμένο θα πάρει το δρόμο του για κάποιο η κάποια φεστιβάλ, ενώ ο ίδιος περιμένει σύντομα νέα από την Αμερική και το φεστιβάλ του Σαν Φρανσίσκο, όπου συμμετέχει με το video Purple Heilroom το οποίο αποτελεί μία καλλιτεχνική αναφορά στην ιστορία της πόλης καταγωγής του, το Διδυμότειχο. Σημειωτέον, ότι το video του Κώστα βρίσκεται στο top3 του συγκεκριμένου φεστιβάλ.