“Αυτοψία” στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης θα κάνει ο υφυπουργός Αθλητισμού

Διήμερη επίσκεψη στον Έβρο θα κάνει στο διάστημα 2 & 3 Νοεμβρίου ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.  Ο κος Βασιλειάδης έρχεται στον Έβρο κατόπιν πρόσκλησης από την τοπική νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και ενόψει του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου που θα γίνει στην Κομοτηνή στις 13 & 14 Νοεμβρίου παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Το πρόγραμμα του κου Βασιλειάδη πάντως είναι αρκετά πυκνό και αρχίζει το κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης στο οποίο ο υφυπουργός θα βρεθεί και θα συναντηθεί μεν τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη στις 09.15 το πρωί της Πέμπτης 02/11.

Ολόκληρο το πρόγραμμά του, όπως το έδωσε στη δημοσιότητα η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 2/11/2017

9.15  συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης στο χώρο του νέου κλειστού κολυμβητηρίου της πόλης και επίβλεψη των εγκαταστάσεων.

10.30  αναχώρηση για Κομοτηνή και επίσκεψη στο χώρο του Πανθρακικού Σταδίου και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

19.30  εκδήλωση-σύσκεψη με αθλητικούς φορείς της Π.Ε Έβρου,που διοργανώνει η Ν.Ε Συ.Ριζ.Α Έβρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου (Λ.Δημοκρατίας 307)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/11/2017

9.00  επίσκεψη στις  αθλητικές εγκαταστάσεις εντός Αλεξανδρούπολης [κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”- ΔΑΚ Φώτης Κοσμάς-Αθλητικό κέντρο “Κώστας Χριστοφορίδης”,παλαιό κολυμβητήριο,Ν.Ο.Α…]

10.00  αναχώρηση με κατεύθυνση προς το βόρειο τμήμα της Π.Ε  Έβρου και επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δ. Σουφλίου- Δ. Διδυμοτείχου- Δ. Ορεστιάδας παρόντων των Δημάρχων και εκπροσώπων αθλητικών φορέων.

15.30  συνέντευξη τύπου σε αίθουσα ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης.

20.30  παρουσία σε εκδήλωση, στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, που διοργανώνεται από τον ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ως επίσημος προσκεκλημένος του αθλητικού συλλόγου.